O aplikaciji

FleetManager sistem za praćenje vozila i voznog parka, odlikuje se primenom OpenStreet mapa i različitih GoogleMaps servisa. U okviru mape imate mogućnost da označite željane tačke, kao što su važne lokacije i objekti.
Pored toga, otkrićete lakši način za pregled istorijskih podataka, incidenata (naglo ubrzanje, kočenje, skretanje sa rute), kao i za kreiranje SMS ili email alarma u svakom trenutku.

FleetManager hardverski uređaji obezbeđuju sigurnost transporta, jer se odlikuju velikom autonomijom u pogledu trajanja baterije i nezavisnosti od eksternog napajanja.

Transportna privredna društva, kao i privredna društva sa voznim parkom za sopstvene potrebe, moraju da teže podizanju kvaliteta rada svog voznog parka i smanjenju troškova u cilju stvaranja što bolje pozicije održivosti transportne usluge na tržištu.

Kako radi sistem za praćenje vozila FleetManager?

FleetManager prati realnu lokaciju vozila pomoću instaliranog GPS uredjaja za pozicioniranje i dodatnih senzora za monitoring funkcionalnosti.

Satelitski signal locira vozilo, beleži i čuva sve podatke na serveru tj. cloude sistemu od momenta ugradnje.

Uređaj koji je instaliran u vozilu funkcioniše pomoću SIM kartice tj. mreže operatera mobilne telefonije (GPRS/GSM), koji dalje šalje podatke o poziciji, brzini i smeru kretanja vozila na centralni server. 

Softverska rešenja dostupna su putem računara, tableta ili pametnog mobilnog telefona sa internet konekcijom za sva vozila koja se prate u realnom vremenu ili u obliku izveštaja o kretanju vozila u zadatom vremenskom intervalu.

sistem za praćenje vozila

Šta dobijate sa Fleet Maanger-om?

Praćenje i kontrola vozila je od presudnog značaja za svaku kompaniju koja ima vozni park.

Nula grešaka

Nula nezgoda

Nula zastoja

Naši operateri se brinu o FleetManager uređajima i softverskom podešavanju u okviru redovnih aktivnosti.

Aplikacija nudi praćnje iskorišćenja vremena rada vozila tj. strukturu prema aktivnostima koje vozilo ostvari u određenom periodu (vreme vožnje, pauze, dnevni odmori, parkiranje, vreme čekanja na opsluživanje, kašnjenje, održavanje vozila, vreme koje vozilo provede neangažovano na parkingu), poremećaji u vremenu isporuke , zastoji u saobraćaju, odstupanja zbog otkaza vozila ili opreme na vozilu, odstupanja zbog nedostatka vozača, potrošnja goriva, specifična gorivna efikasnost.
FleetManager aplikacija je podržana višegodišnjim iskustvom, kvalitetom i inovativnim rešenjima u oblasti satelitskog praćenja vozila i voznog parka u realnom vremenu.

Zahtev za ponudu

Offer request