O nama

FleetManager je aplikacija za gps praćenje IT kompanije Pure Green, koja razvija softverske solucije za pouzdano i precizno praćenje vozila i voznih parkova u realnom vremenu, kako njihovih pojedinačnih, tako i grupnih delova.

PureGreen proglašen je za Top Partnera u Srbiji od strane Teltonika Iot Group-e i poseduje licencu za vršenje poslova montaže, puštanja u rad, državanja sistema tehničke zaštite i obuke korisnika za implementaciju i integrisanje logističkom i transportnog rešenja za satelitsko (GPS) praćenje voznog parka u relanom vremenu.

PureGreen je osnovan 2015. godine, okuplja mlad i posvećen tim stručnjaka sa ciljem da promeni Vaš pogled na digitalni svet i omogući što bolje korisničko iskustvo.

Podršku pruža tim koji se bavi unapređenjem i razvojem tehničke strane FleetManager-a sistema, servisna linija koja zadužena za komunikaciju i praćenje implementacije sistema u saradnji sa klijentima, tim zadužen za terenske provere i logističke konsultacije, administraciju i marketing.

Šta kažu o aplikaciji?

Naša vizija

Vizija koju sledi odnosi se na pojednostavljenje logističkog i transportnog procesa upravljanja i praćena velikih sistema od starne domaćih i internacionalnih kompanija svih vrsta delatnosti, kao i pojedinaca.

Zadovoljni klijenti su glavni prioritet, koji uz podršku FleetManager – aplikacija za gps praćenje vozila  ostvaruju rezultate i štede vreme i resurse. Konstantnim analiziranjem dobijenih izvešaja, preduzimaju aktivnosti kojim menjaju smer izvršenja zadataka i tako svode greške na minimum i povećavaju efikasnost i bezbednost čitavog tima.

fleetmanager aplikacija za gps praćenje

Prednosti

Ugradnja na lokaciji korisnika

Neograničen broj korisničkih imena na aplikacijama

Precizni izveštaji

Detaljna statistika

Garantni rok za svu instaliranu opremu u periodu trajanja ugovora

Korisnička podrška 24/7/365

Odziv tehničke službe u roku od 72 časa

Reference

Pridružite se našem bogatom portfoliju zadovoljnih klijenata od preko 200 domaćih i internacionalnih kompanija u svim industrijama i delatnostima.

Partneri

Zahtev za ponudu

Offer request